Ålderdomen ringer på

Mycket av anledningen till att jag började cykla för några år sen, var just för att hålla mig frisk och leva länge utan sjukdomar. Att leva länge och klara mig själv utan att behöva vara beroende av andras hjälp. Därför känns det lite som ett nederlag att behöva be om hjälp en sån enkel sak som att diska.

Till slut fick jag en firma att skicka någon att diska åt mig. Det kom en ung tjej och ställde sig och diskade min disk. Helt plötsligt kände jag mig oerhört gammal. Är det så här det kommer att kännas om fyrtio år, när en ung, snygg men okänd tjej ringer på dörren för att göra det jag är oförmögen till?

Så gick det i min iver att hålla mig ung och frisk. Jag blev fyrtio år äldre i ett nafs så fort jag öppnade dörren och släppte in den unga tjejen. Undrar vem som ringer på nästa gång…

2 reaktioner på ”Ålderdomen ringer på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.