Dagens skämmiga blomma

Dagens blomma vill jag ge PhilDr Spoke för att han tog emot mig och min Surly direkt utan dröjsmål vid lunch. Jag hade misslyckats med att meka ihop styrlagren på ramen, men Phil tryckte ihop styrlagren i ett litet nafs. Har man rätt verktyg så!

Men den blicken jag fick av Phil när han upptäckte att jag använt fett för att få i lagerskålarna i ramen, var inte nådig. Utan att han sade nåt, kände jag direkt att jag gjort nåt fel. Fett ska man inte ha för att få i lagerskålarna! Där stod jag mitt på ett cykelverkstadsgolv en fredag och skämdes. Alltid lär man sig nåt nytt.

En reaktion på ”Dagens skämmiga blomma”

  1. Ska faktiskt till Phil nu och se om han kan fixa fram en fälg och lite ekrar till mitt Fixienav. Alla pratar gott om honom som affärsman och sen att han är supertrevlig IRL vet jag ju redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.