Gôrgrum skrattfest

Vilken skrattfest, vad härlig den är. Svarar direkt när man trampar till. Helmulligt med stål! Jag är kär! Sorry Elin, du har fått konkurrens om min gunst!

Trampade ut med nya ramen, Surly 1×1 med de gamla Tampico-grejerna på. Lite skuffigt var det med så mycket som 2,0 bar i däcken, så mycket brukar jag inte ha. Tycker 1,8 känns mer trivsamt. Sen att Schwalbe rekomenderar minimum 2,0 är en annan sak…

Kändes dock i benen att mina singlespeedmuskler behöver tränas upp. Det var jobbigt, men hu så gôrskôj!! Det här kommer bli en dretgrum sommar!

Fotot på mig: Johnny Öhrn

En reaktion på ”Gôrgrum skrattfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.