Jag är en försening

Om cirka två veckor är det dags för Tour de Retard. Förra gången det begav sig för två år sen, körde jag kvastbilen i brist på lämplig retrocykel. Nu har jag min fina Peugeot från 1980, men tyvärr kommer nog inte min sjukgymnast låta mig sitta på en cykel så snart. Men som tröst har jag utrustat mig och Elin med adekvat klädsel. Texten Je suis un Retarde betyder just Jag är en försening. Eller fritt översatt; Jag är efterbliven. Och kan man vara annat än efterbliven, att cykla 10 mil grusväg från Nynäshamn till Stockholm på en enväxlad cykel?

3 reaktioner på ”Jag är en försening”

  1. Haha vilket underbart lopp att åka och klart att det krävs väl lite “retardation” för att åka på ett sånt men gud vad skoj det vore och tröjan äro klockren!

  2. Linda, sjukgymnasten är inte hoppfull, han tror inte jag kan sitta på en cykel på en månad. Argh! Jag har abstinens! Imorrn ska jag träffa ortopeden, får se vad denne säger. Håll tummarna för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.