Sexkommasju meter

Det är 296,4 kilometer mellan mig och Elin enligt Hitta.se. Det tar förvisso endast två och en halv timme med X2000, men det får plats hemskt mycket saknad och tomhet på den sträckan och på den tiden. Inga spontana kramar, inga hastigt påkomna kyssar, inga små trevliga blåbärsplockningar tillsammans. Ingenting sånt.

Enligt Eniro är det värre, hela 303,1 kilometer mellan oss. Alltså 6,7 kilometer längre. Men oavsett vem som har rätt, är det ändå för långt. Helst skulle jag vilja att det som mest bara är 6,7 meter mellan oss.

2 reaktioner på ”Sexkommasju meter”

  1. När man ÄLSKAR någon är avstånd i alla former en ren skär plåga som sätter upp hinder för spontanta saker som är sååå viktiga i en relation. det är segt att ha långt till den man håller kär. Men hellre att ha funnit den där speciella personen som får hjärtat att slå och den bor en bit bort än att aldrig fått möta henne alls……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.