Ond cirkel

Har hamnat i någon ond cirkel. Trampar bara runt runt och upplever samma sak om och om igen. Cirkeln håller på att sakta förgöra mig med sina upprepningar. Den tär på omgivningens tålamod med sitt eviga omtag. Jag har skitsvårt för att komma ur den. Dock börjar den bli vidare och vidare, så på sikt kanske den blir så stor att den upplöses av sig själv. Men jag behöver någon som puttar till mig, så jag tappar balansen och ramlar ur cirkeln. Vill börja gå rakt fram igen, komma någonstans. Här vill jag iallafall inte vara längre. Ta mig härifrån nu.

En reaktion på ”Ond cirkel”

  1. Jag vet att man kan bryta mönster och tråkiga onda cirklar men det kräver ju en hel del av personen i fråga och just när man är inne i den onda cirkeln så är man ofta spak och kraftlös. Men dina vidare cirklar inne i cirkeln tyder på att du håller på och ta dig ur den onda cirkeln och att nya saker väntar. Kanske är det sista gången du är i cirkeln? Det tror & HOPPAS jag iaf:)

    Sedan är det ju så att;

    Hellre än taskig trekant än en ond cirkel;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.