Behövs inte mycket

Ibland behövs det inte alls mycket här i livet. Cyklade ned till Dr Spoke med min Salsa Caballero för det behövs bytas vevlager. De 12 minutrarna eller 3 kilometrarna var en härlig känsla. Helt underbar känsla som jag längtat efter. Wow, jag cyklade nästan i en hel kvart!

Det är egentligt rätt tragiskt i all glädje, att det i min nuvarande livssituation inte alls behövs så mycket för att jag ska bli överlycklig.

En reaktion på ”Behövs inte mycket”

  1. Man får vara glad åt det lilla emellanåt. Själv vill jag testa min skivbromsadapter men någon tur är det inte tal om med dom här lungorna. Funderar på att bara cykla lite utanför och bromsa med bakbromsen så mycket det går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.