Mysteriet med den gula väskan

Beställde en snugg cykeltröja från Vintage Velos. De skickade den till mig den 28 augusti, men efter lite mer än en vecka började jag sakna den och undrade när den skulle komma. Idag kom avin till kontoret med två postitlappar på, som sade att avin gått som en jojo mellan postkontoret och vårat kontor i två veckor!

Det visades sig att avin legat kvar i Den Gula Postväskan i 16 dagar. Men då väskan inte var plomberad, så kollade inte vår vaktmästare i den, det gör han bara om den är plomberad. Och plomberar Den Gula Väskan gör bara Posten om det är värdeförsändelser i den.

Så min tröja kom till Posten redan den 5 september, efter bara åtta dagar, men har sedan legat där i 16 dagar och väntat. Iochförsig gör det ju inget, jag har inte varit cykelbar under tiden. Men jag var på vippen att reklamera försändelsen till Vintage Velos. Vår vaktmästare har nu lärt sig att titta djupt i Den Gula Väskan varje dag efter små avier.

Tröjan? Jo den satt som en smäck och är i det helrätta materialet merinoull som inte sticks. Den kommer att sitta som en smäck till SSSM07. Så det blir som vi säger i Lattefarsornas Cykel Förening: ullimull!

6 reaktioner på ”Mysteriet med den gula väskan”

  1. Man följer tvättanvisningarna och tvättar som man brukar göra med yllekläder. Men det står att man inte behöver tvätta efter varje användning: Since wool doesn´t hold odor, you only need to wash your jersey after five or six rides“.

  2. Markus, från Vintage Velos hemsida:
    This is da bomb! Black has and will always be a fashion statement in cycling and with this derivative of the Swedish Champion jersey, we had to bring it back into production due to popular demand.

    Produced on a quarter million dollar knitting machine, this beautiful jersey has the cross knitted into the body, not cut and sewn. A visually impressive kit that will draw compliments and ‘where did you get that?’ everywhere you ride!

    Du har missat grejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.