Fem minuter

Var hos sjukgymnasten idag. Han var nöjd med utvecklingen och gav mig några nya övningar. Några, han fördubblade dom! Nu ska jag börja med statisk träning, alltså stå å trycka mot en vägg i olika positioner. Nästa vecka börjar vi med gummiband. Det går sakta framåt.

På min fråga om jag kan får börja cykla, för jag lider av abstinens, funderade han lite. Stigcykling är uteslutet, det förstår jag. Det blir för mycket belastning på axeln med vibrationer, slag och studs. Men lite lugn gatucykling, snälla herr sjukgymnasten? Jodå, fem minuter får jag börja med, för att prova. Sen kan jag öka tiden allt eftersom det känns bra.

Tjohoo! Jag får cykla fem minuter per dag! Utvecklingen går framåt! Tänk att jag kan bli så glad för så lite.

En reaktion på ”Fem minuter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.