Mör och nybankad

Redan för två veckor sedan när jag gick med armen i slyngan (mitellan), fick jag ont i musklerna vid skuldran, nacken och ryggen. Gick och spände axeln på ett onaturligt sätt. Särskilt en liten muskel vid höger skuldra smärtade hårt. Elin masserade så gott det gick, hårt och länge, vilket var riktigt skönt. Det blev lite bättre, men gjorde fortfarande ont. Så ont att jag till för två dagar sedan fick knapra citodon för att kunna sova på nätterna.

Efter semestern har nu äntligen massagen på jobbet börjat. Lyckades snika till mig femton extraminuter. Och det behövdes. Vår massörska kämpade hårt med den där muskelknuten vid skuldran. Hon fick inte bort all stelhet i muskeln, men märkbart mycket bättre! Nu känner jag mig som ny.

En reaktion på ”Mör och nybankad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.