Inte som andra

– Du är inte riktigt klok, du är inte som andra pappor

Det var orden Klonen yttrade när jag mötte honom vid bussen. Kanske det berodde på att jag bar omkring på en kvast. Det är inte vilken kvast som helst, utan kvasten som satt på kvastbilen på Tour de Retard förra gången, 2005. Den ska imorgon sitta på kvastbilen på andra upplagan av Tour de Retard.

Sökte stöd hos Elin, men hon höll med Klonen att jag är konstig. Är jag konstig bara för att jag gillar att göra saker jag gillar att göra?

2 reaktioner på ”Inte som andra”

  1. Jag säger som föregående talare!

    Och jag antar att varken klonen eller Elin egentligen vill ha dig på något annat sätt än du är!

    Klaga ingår i ömhetsbevisen mot dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.