På ett bra ställe

Ni vet hur det är, man lägger saker på ett bra ställe, så man ska hitta dom igen. Ett bra ställe där man brukar lägga alla viktiga saker som inte får försvinna. Jag har nu glömt bort var det där bra stället är någonstans!

Så är det någon som är synsk, och kan säga mig var jag lagt originaldreven från min Peugeot? Köpte nytt 50T på ECI och lade de två originaldreven på ett bra ställe. Så är det någon som kan säga mig var det där bra stället är någonstans blir jag skitglad!

Samma sak är det med skruvarna till plastskärmarna till Tampicon och skruvarna till plåtskärmarna till Peugeoten. De ligger också på något bra ställe. Kan någon teleportera fram dom skruvarna åt mig, vore jag tacksam.

Hållit på hela dagen nu å letat överallt. Börjar bli smått tokig. Men någon dag ska jag hitta det där bra stället där allt har hamnat som jag inte hittar. Någon dag ska jag hitta det!

5 reaktioner på ”På ett bra ställe”

 1. Mina “bra ställen” brukar alltid vara högt upp i ungefär axelhöjd. Perfekt att bara lägag ifrån sig saker 🙂

  Annars så finns alltid sakerna på det sista stället man letar. Leta där först så slipper du leta mer sedan.

  /Mattias

 2. Hehe. Jag är precis likadan. Hittar superbra säkra platser att lägga grejjer på men sedan när man behöver grejjer så oops har jag glömt var det där helt superbra gömstället var. Jag kan leta mig fördärvad efter saker men jag ger mig aldrig. Till slut hittar man dom…..MEN DET ÄR FRUSTRERANDE!!

 3. mattias: Jag tycker mig ofta hitta saker på ställen där jag redan letat, fast det blir ju ändå sista. Om man inte fortsätter leta när man redan funnit det man söker, vill säga. Men om man ger upp då, ligger sakerna då där man sist letade? 😀

 4. Tänkte säga det där med axelhöjd, men det hade ju andra redan sagt. Särskilt drev och andra platta saker låter som något man sticker in ovanpå böckerna i bokhyllan, “bara några sekunder medan man kränger av sig jackan”. Sedan är de borta.

  Hoppas du hittar dem.

  /Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.