Lika lång som mig själv

– Spänn rumpan och slappna av!

Uppmanade den andra naprapateleven och drog i mina ben, för att konstatera att vänsterbenet var två millimeter längre. Hon klämde på ländryggen men hittade inga spänningar som kunde orsaka olika långa ben. Samtidigt tryckte min ordinarie elev på den onda infra, den muskeln som smärtar redan vid lätt beröring. Vilket himmelrike, fyra unga kvinnliga händer på min kropp samtidigt. Vilket paradis!

Det är svårt att slappna av i nacken, när någon leker fotboll med ens skalle. Utan förvarning vred hon till och det knäckte till i nacken så det ekade i hela skallen. Hon förstod det inte själv sa hon, hur en spänning i nacken kan fortplanta sig genom och kroppen och göra benen olika långa. Men nu var mina ben lika långa igen. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.