Nybliven högerhänt

Efter att i nio veckor styrt datormusen med vänsterhanden, tyckte sjukgymnasten idag att jag kunde börja försiktigt med högerhanden igen. Jisses, det var värre att återgå till högerhanden, än vad det var att förut börja med vänsterhanden. Det här var ju dretsvårt! Trodde högerregeln satt i ryggmärgen, att det var som att cykla; bara köra på liksom. Inte då. Det här är vingligt som attan. Känner mig som nybliven högerhänt. Det här blir en lång eftermiddag.

3 reaktioner på ”Nybliven högerhänt”

  1. Eftersom vi kör remote mot allting, datorer, skrivare, servrar, så är det alltid min egen mus jag använder. Det som inte går att köras remote, skyr vi som pesten. Som Xerox-skrivare, helt hopplösa. Ska man göra minsta ändring, så får man skicka ut folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.