Nästan bättre än att älska

Det var klar himmel och solen värmde trots att termometern inte visade många grader. Idag var det dags, första gången på sju veckor. Jag ska cykla till jobbet! Tog den “femte cykeln” och trots motvind svävade jag fram, flög fram. Det spratt i benen och ett stort flin infann sig. Hemvägen gick lika galant den, då hade jag medvind och jag tror inte jag nuddade marken ens.

Betänk, att en så enkel sak som att cykla till jobbet kan ge en sån glädje och tillfredsställelse. Nästan bättre än att älska. Men bara nästan. Får ju inte orgasm av att cykla. Men bara nästan.

2 reaktioner på ”Nästan bättre än att älska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.