Nada prat hos naprapaten

Till slut blev muskelproblemen runt skuldran så illa, att jag fick börja med Citodon igen för att kunna sova. Vår massörska på jobbet kommer bara varannan vecka, så hon lyckas inte lösa mina problem. De hinner tyvärr förvärras. Tog kontakt med Naprapathögskolan och fick en tid.

Naprapateleven uttryckte stor förvåning över mina stenhårda muskler och fick kämpa hårt med dom. Det blev inte mycket sagt när jag låg där på britsen och fick behandling. Orkade bara under de trettio minutrarna stöna, hålla andan, skrika ut av smärta så det kom in en handledare och undrade hur det gick, samt vara nära att svimma.

Sitter nu på jobbet med otrolig värk runt högerskuldran. Det skulle jag ha i två dagar sa hon. Bara en vecka kvar till nästa gång, då jag får känna riktig smärta igen. Vad skönt det ska bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.