Snygga omslagspojken

Vår egen omslagspojke, var det många som sa till mig på jobbet.

Naturligtvis förstod jag ingenting. Syftade dom på artikeln i Karlstads Tidningen? Nej, det var något de hade sett på vårat intranät på verket. Till slut fick jag se det själv. Jag är på omslaget till en folder från en annan enhet på verket.

Vet inte hur länge den foldern funnits, eller dess omslag på vårt intranät. Minns knappt när bilden togs. Men jag tycker den blev bra. Är bara lite förundrad varför dom tog en bild på mig? Jag jobbar ju inte ens i deras enhet, jag är på en helt annan. Jaja, är man snygg så är man!

2 reaktioner på ”Snygga omslagspojken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.