Tillståndslöst tillstånd

För det mesta är man van vid ett visst tillstånd, det normala tillståndet. Allt annat verkar onormalt och känns väldigt ovant. Ibland övergår det ovana tillståndet till att bli det normala. Det invanda blir ovant och det ovana blir till en vana. Det kan bli lätt förvirrat, men efter ett tag vänjer man sig vid det tillståndet man befinner sig i och det känns tryggt och invant att vara där, för det har blivit det normala tillståndet.

För närvarande är jag i ett tillståndslöst tillstånd, befinner mig mitt emellan två tillstånd. Sakta glider jag från det ena till det andra. Men det är inte lätt att veta, om jag går från det onormala till det normala eller tvärtom. För vad är egentligen normalt? Vad är det invanda och vad är ovant?

En reaktion på ”Tillståndslöst tillstånd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.