Förvirrad morgon

Som jag tidigare skrivit här i bloggen, har min kropp en inkubationstid på två dagar. Det tar två dagar för den att reagera och bearbeta olika händelser.

Inatt trillade polletten ned. Det tog två dagar, men nu kom sömnen. Sov till halv nio imorse, bara trettio minuter innan flexen tog slut. Jag var tydligen trött. Mycket trött. Och då vill kroppen sova, vilket jag låter den göra.

Kanske jag borde sovit längre, för jag upptäckte nu att jag glömt plånboken hemma. Brukar packa väskan kvällen innan, på morgonen är jag för trött för att komma ihåg vad som ska med. Men av någon anledning fick jag imorse för mig att byta väska, och då kom tydligen inte plånboken med. Varför skulle jag byta, vad var det bra för? Hur ska jag nu kunna handla på vägen hem? Hm vänta… ska kolla en sak… jodå, byxorna har jag på mig. Lite koll hade jag ialla fall imorse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.