Kontrasterande dagar

Ingen dag är den andra lik, brukar det sägas. Och det stämmer den här helgen. Igår var det på morgonen minus sju, soligt och klart för att senare under dagen hålla sig runt nollan med värmande sol. Det var torrt och fint på både stig och väg. Bara ställa in grejerna i ett hörn utan åtgärd efteråt. Hur underbar dag som helst!

Idag var det plus 5, slaskigt och regnigt. Trots tre lager byxor; cykelbyxor, långkalsonger och Gore-texbyxor, märkte jag vid hemkomst att jag var blöt ända in till rôva. Det blev ett mindre grustag i badkaret efter att jag spolat av skorna, byxorna, jackan, cykeln, ja till och med ryggan fick snyggas till. Det var grus överallt, och det är väl det närmaste en sexuell njutning jag får för närvarande.

4 reaktioner på ”Kontrasterande dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.