Bättre och bättre dag för dag

Nu vänder det, vi går mot ljusare tider, framtiden är här. Eller som Ernst Rolf sjunger i den gamla revykupletten från 1923:

Bättre och bättre dag för dag,
bättre och bättre dag för dag.
Bara glädje hjärtat rymmer,
strunt i sorgerna och alla bekymmer!
Om än ställningen är svag, så säg med välbehag:
Ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah!
Det går bättre och bättre dag för dag.

Jag mår bättre än någonsin och det märks tycker vännen A. Och det blir bara bättre och bättre dag för dag. Jag har äntligen tagit tag i mina surdegar, och är en bra bit på väg. Har dock lite träningsvärk av allt knådande, men ur det här kommer en starkare och bättre Bruse. Det är jag övertygad om.

Idag är det den mörkaste och kortaste dagen på hela året. Det är vintersolstånd och nu vänder det. Och om exakt 3 månader är det vårdagjämningen då natt och dag är lika långa. Jag går mot ljusare tider, min framtid är här. Det går bättre och bättre dag för dag.

2 reaktioner på ”Bättre och bättre dag för dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.