Fäst vid mig hela vintern

Det är när temperaturen kryper ned under nollan och jag använder min fleecemössa, som jag inser att jag måste raka huvudet oftare än en gång i veckan. Mössans fluffiga struktur tillsammans med huvudets korta stubb fungerar som kardborrband. Det är väldigt svårt att få av sig mössan, men även påsättningen är lite besvärlig. Fördelen är att mössan absolut inte på några omständigheter kan flyga av om det blåser upp.

2 reaktioner på ”Fäst vid mig hela vintern”

  1. Vill man vara fin får man lida pin… Har samma problem med mösspåsättning och “kardborrdilemma”, blir inte ett dugg bättre med ena näven gipsad direkt :-/ T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.