Perfekt julklapp utan rim

Varje år får vi en julklapp från Banverket Det kan vara allt från stora badlakan som små barn försvinner i till superfunktionella multiverktyg som är för tunga att släpa på. Emellanåt kommer det böcker, vilket tycker jag är bra presenter som passar till alla alltid.

Iår var det en bok som damp ned i hallen, och det var en väldigt passande bok, då den heter Grötboken. En kokbok med 61 olika grötrecept utgiven av bland annat Frälsningsarmén. Här ska kokas gröt och provsmakas, så ni vet det alla som råkar kliva över tröskeln. Ni kommer inte ens bli tillfrågade om ni vill smaka, ni ska smaka! Dock saknar jag ett recept i boken, min egen espressogröt!

2 reaktioner på ”Perfekt julklapp utan rim”

  1. Mmm, julklapp från jobbet 🙂 Kanske ska masa mig förbi jobbet trots sjukskrivning, fylla i lite sjuklappar och kvittera ut årets julklappar… Grötboken lät som en trevlig present, sen jag var i USA förra sommaren har min favorit varit havregrynsgröt med russin, banan & kanel -mums !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.