Tillgänglig för vadå?

På jobbet kör vi internt Office Communicator, som fungerar lite som Windows Live Messenger, med skillnaden att det är knutet till Outlooks adressbok och så vidare. Om det i kalendern står att jag är i möte, så ställer OC automatiskt om min status till i möte. Sen finns de vanliga statuslägena att välja på, som upptagen, stör ej och så vidare. Men istället för som i Messenger stå som online, är jag i OC tillgänglig. Tillgänglig för vadå? Jag är ju singel, så jag är ju alltid tillgänglig för lite trevligheter. Undrar om någon kollega nappar?

3 reaktioner på ”Tillgänglig för vadå?”

 1. Du skrev det där med lite glimt i ögat kan jag tänka?

  Men för att vara lite allvarlig runt ämnet. I Projektet där jag jobbar nu använder vi Outlook när vi bokar och bjuder in varandra till mötet o.d. Så långt är det helt OK.

  Men när man som, i ditt fall, på BV betraktas som tillgänglig bara för att man inte är uppbokad i Outlook så betraktas man, i mitt fall, som ledig och kan bli överöst med massa jobb. Jag har fullt sjå att hinna göra mina kartor och ritningar mellan alla möten.

  Jag tror att jag ska börja boka upp mig själv till möten med mig själv, då kanske jag kan få jobba ifred!

 2. Alltid med glimten i ögat!

  På verket är jag aldrig ledig, har alltid full upp. Officiellt!

  Kvalitetstid med sig själv är inte fy skam. Inte alla förunnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.