Delikatessen lever

Slank in på kvarterskrogen Jesses på väg hem från ECI där jag köpt nya däck. En av dagens tre rätter var kalvlever. Trodde inte krogar serverade sånt, med tanke på vad många i min bekantskapskrets som får kräkreaktioner bara jag säger lever. Åh, det var gudomligt gott med kalvlever, kokt potatis och lingonsylt! En fröjd för gommen och en härlig känsla för magen. Förstår inte vad det är med folk, det är ju en delikatess. En delikatess som serveras som dagens rätt.

11 reaktioner på ”Delikatessen lever”

  1. Jag måste säga att Kalvlever Anglaise på Proviant är bland det mest prisvärda man kan äta i stockholm just nu. Och godaste. Har ätit den tre gånger och fler kommer det bli. Prova även kalvbrässen med rökt brysselkål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.