Fix och färdig

Bakfull efter över åtta timmar på Pelikan igår, tyckte jag det var konstigt att kedjan var för kort, förstod inte alls. Den räckte inte alls runt dreven fram och bak. Tills jag kollade på förpackningen; 100 länkar stod det. Men sajten där jag köpte den ifrån stod det 116 länkar! Mutter mutter… Inte konstigt det fattades en bit… Andra felleveransen från Cyclecomponents på en vecka, de verkar inte fixa det är i längden om de inte börjar kvalitetssäkra sina leveranser.

En snabbsväng in till stan för att köpa ny kedja och på vägen hem slank jag in på Gamla stans. Kom därifrån med nya pedaler och remmar. De var dyra, helt plötsligt blev cykeln 33% dyrare! Men nu kommer jag fixa det här! Justerade in sadeln och bromsen och tog en runda i närområdet. Provade att båda cykla uppför och nedför med ett par vevar som snurrar hela tiden. Och jag fixade det. Nu är jag fix och färdig. Provet blir att cykla in till stan imorgon bland trafiken. Fixar jag att bromsa utan vanlig broms?

En reaktion på ”Fix och färdig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.