Ond jävla cirkel

Nu är jag fanimej sjuk igen! Var förkyld över nyår med det släppte aldrig riktigt riktigt, fortsatte vara lite täppt i näsan. Och så i torsdags kom det. Kände mig allmänt hängig med ömhet i leder och muskler samt go härlig gult slem när jag hostade. Fredagens fest på Pelikan kunde jag bara inte missa, och det var nog 8 timmars alkoholintag som gjorde mig friskare på lördagen. Men sen i söndags fick jag mitt straff. Har nu stannat hemma både igår och idag. För imorse vaknade jag av en torrhosteattack. Försökte komma fram till sjukvårdsrådgivningen, men det var 20 före i kö. Värsta sovjetstatsfasonerna!

Så här går det när man åker tunnelbana istället för att cykelpendla. I tunnelbanan frodas det av bakterier av alla egon som inte stannar hemma när de är sjuka, utan prompt måste ut och smitta alla andra. Och där sitter man bland hundra andra som snörvlar och hostar. I bästa fall har de vett att hålla för munnen, men det har inte alla vuxna. Fy fan vad äckligt.

Mitt SL-kort gick ut idag, och med tanke på den tidiga förvåren slog mig tanken att börja cykelpendla igen, och därmed strunta i att köpa nytt SL-kort. Åker jag tunnelbana blir jag bara sjuk, men jag är å andra sidan inte tillräckligt frisk för att orka cykla. En ond jävla cirkel, rena moment 22. Giv mig styrka!

En reaktion på ”Ond jävla cirkel”

  1. Det är hopplöst när bacillerna får fäste i både dig och gardinerna. Man blir aldrig av med dem nuförtiden.

    Hela familjen har varit krassliga sedan oktober förra året. Jag införde karantän för att bli av med eländet och det verkar ha funkat.

    En annan grej som brukar funka är whisku. Och skulle det nu inte funka så blir dagen i alla fall lite roligare.

    Krya på dig gubben! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.