Fenomenet vid tandborstning

Ni vet hur det är, man är astrött och somnar i soffan. Först efter ett tag inser man sin prekära situation och masar sig ut och lägger sig i sängen. Borsta tänderna är inte att tänka på, då piggnar jag alltid till, så jag hoppade över det. Vågade inte chansa att jag skulle piggna till, nu när jag har chansen att sova en skön natts sömn.

Varför piggnar jag till av att borsta tänderna, oavsett hur trött jag är? De har säkert någon uppiggande tillsats i tandkrämen för att man ska vakna till på mornarna, men det är förrädiskt på kvällarna, man blir ju pigg även då. Så de borde tillverka två sorters tandkrämer; en uppiggande för morgonbruk och en lugnande för kvällsbruk. De får gärna göra tuberna i två olika färger så man inte råkar ta fel. Skulle vara pinsamt om jag somnade på tunnelbanan på väg till jobbet. Men kom ihåg att det var här ni läste det först!

Men likförbannat ligger jag här och stirrar i taket, fast jag hoppade tandborstningen. Så glöm min teori, det är något annat.

2 reaktioner på ”Fenomenet vid tandborstning”

  1. Ljuset käre bruse, ljuset är boven i dramat. Gör att kroppen ställer om till vakenhet igen + den starka smaken förstås. Prova att borsta tänderna med ljuset släckt nästa gång + utan tandkräm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.