Det vete katten det

Det kanske var för att bakdämparens bussningar glappade, som gjorde Caballeron lite oredlig. På tio minuter var dock bussningarna bytta av Phil aka Dr Spoke. Sedan gick jag omkring med dämparen i benfickan hela dagen när vi var både på Sjöhistoriska museet och på Tekniska museet. Där låg den i tryggt förvar hela dagen. Tills jag kom hem och upptäckte att den inte var med hem. Ett snabbt samtal till konditori Vetekatten och jodå, den låg kvar i den blåa soffan. Precis där jag hade lagt den ifrån mig när vi fikade.

Det börjar nu komma sakta, att jag lägger ifrån mig saker och glömmer bort dom. Denna gång kostade det bara tiden för den extra resan fram och tillbaka till stan. Nästa gång kostar det säkert pengar för en ny bortglömd pryl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.