Illa valt tillfälle

Igår vid lunchtid kretsade en helikopter över min stadsel och den närbelägna skogen. På flera nyhetssajter kunde jag läsa att en liten sexåring hade försvunnit i Nackareservatet och polisen hade satt igång ett stort pådrag med bland annat en helikopter. Tack och lov återfanns pojken välbehållen. På något sätt hade han lyckats ta sig genom skogen och de fann honom hemma vid sitt hus.

Bara någon timme senare hörde jag ånyo helikoptern sväva över min stadsdel. Undrade då om pojken försvunnit igen? Men imorse kunde jag läsa i tidningen att Ica i Bagarmossen hade blivit rånat. Och det måste vara sämsta valda tillfälle, att råna en affär när polisen redan har ett stort pådrag igång med helikopter och hela köret precis i närheten. Mycket dålig tajming helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.