Lördagskul, men missade vi något?

Igår var Maria här för att få sin 25-åriga Pusch strippad och omvandlad till fixed gear. Det var en salig blandning av verktyg, mat, nya cykeldelar, gamla cykeldelar, öl, vin, godis (inte jag!), putsmedel och smutsiga händer – utspritt på köksbordet, på diskbänken, golvet, stolarna… ja överallt! Vi hade så kul och var så koncentrerade på att skruva, putsa, fetta in och snygga till, att vi missade vad kvällstidningarna kallar årets händelse: melodifestivalen.

Så min undran är nu dagen efter; missade vi något? Var Christer Sjögren sjövild, brann E-types hår upp? Vann rätt låt? Har ingen aning, hörde inte ett enda bidrag. Men kul hade vi, särskilt när första provturen utfördes mitt i natten. Tråkigare lördag har jag varit med om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.