Aldrig kaffe efter sex

Jävla påhitt att gå över till sommartid! Vad ska det vara bra för? Det var kaos i tvättstugan igår. Tänkte tvätta klockan 18, en timme innan den vanliga tvättiden klockan 19 började. Men jag kom dit en timme försent, och snodde någons tvättid. Tjejen var inte alls sur, för tydligen hade alla andra missat tiden, så alla tolv maskinerna var lediga.

Jag dricker aldrig kaffe efter klockan sex. Men då köksklockan gick rätt, fast fel, drack jag kaffe vid sju. Men jag trodde klockan var sex. Har inte sovit så här dåligt på flera år. Fick inte någon riktig djupsömn och vaknade totalt slutkörd imorse.

Ge mig en enda bra anledning varför det är bra med att gå över till sommartid. Många har försökt, men inte lyckats övertyga mig. De säger att solen är uppe längre på kvällen. Det är den inte, den är uppe precis lika länge som den varit i tusentals år. Det är bara att klockan visar en timme senare när den går ned. Om det nu är så bra, varför har vi inte sommartid året runt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.