April april

Det var tung motvind till jobbet imorse. Räddningen var att det är nedförsbackar nästan hela vägen. Perfekt tänkte jag, då får jag medvind på väg hemmåt när jag ska klättra i uppförsbackarna. Inte då! Vädergudarna behagade skämta aprillo med mig. Vinden hade vänt och jag fick tung motvind hem. Det var knappt jag hade styrfart när jag var högst uppe på Johanneshovsbron, men omcyklad blev jag aldrig! Där går gränsen för aprilskämt, det är blodigt allvar.

En reaktion på ”April april”

  1. Att du inte blev omcyklad på Johanneshovsbron kan jag förstå, men så lär du väl inte bara ha varit den enda cyklisten där, utan dessutom omtalad i radio Stockholms trafikrapport? 🙂

    Yo go!!
    //Mamme1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.