Det har börjat nu

Upptäckte när jag kom hem igår, att plånkan inte var med hem. Genast for tusen tankar omkring om var jag kan ha lagt ifrån mig den någonstans. Ligger den på skrivbordet på jobbet, är den kvar i bakfickan på byxana i klädskåpet, eller…? Orolig var jag inte en sekund, det fanns inga pengar i den iallafall. Bara massa kort, som iochförsig tar tid att eventuellt spärra.

Kommen till jobbet imorse, låg den på bänken i omklädningsrummet, helt öppet för vem som helst att ta. Men där låg den iallafall orörd och med allt meningslöst innehåll intakt. Vad jag kan se. Det är inte likt mig det här, har aldrig lagt ifrån mig plånboken på det här sättet förut, utan att veta exakt var jag lagt den. Det har börjat nu, seniliteten.

En reaktion på ”Det har börjat nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.