Det kom ett paket

Tomten kommer sent! Fick pengarna runt julen och bestämde mig i januari men först i februari beställde jag den. Så idag när jag kom till jobbet på morgonen stod det en kartong på skrivbordet. Det var min nya väska från Bagaboo i Budapest. Självklart i den korrekta färgen svart, med den smarta färgen vit på insidan. För att spegla mitt stora intresse, som är större än cykling, så designade jag den med en spårvagn lånad från Vägverkets skylt.

Den var verkligen välkommen! Märkte imorse när jag cyklade att nuvarande väskan från Timbuk2 är proppfull med det som jag behöver. Som träningskläder, matlåda, pump, slang, lås, vattenflaska, tvål osv. Den nya från Bagaboo är mycket rymlig och risken är väl att jag nu när det finns mer utrymme, fyller också den här till bristningsgränsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.