En vårdag i helvetet

Med mustig mat och sval dricka i goda vänners lag, bevittnade vi Paris-Roubaix. Eller En vårdag i helvetet som Anders Adamson i sin krönika kallar tävlingen med över fem mil av Europas sämsta kullerstensvägar, sk pavé. Tyvärr blev det ett antiklimax, med målgång efter bara en halvtimmes tv.

Vad annat kan det vara på en söndag, ett helvete? Det är som alla söndagar; en mellanakt, efter helg och före vardag. Har alltid hatat söndagar sen jag var liten, och kommer nog alltid hata söndagar tills jag dör. Tack ändå vänner, det blev lite mer uthärdligt.

2 reaktioner på ”En vårdag i helvetet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.