Har jag tålamod?

För cirka två år sen köpte jag en nästan 20 år gammal begagnad Brooks Professional. En lädersadel helt utan stoppning, bara några millimeter hårt brittiskt läder. Den var med andra ord redan insutten av någon annan. Men det är tamigtusan den skönaste sadeln jag har! En enorm skön känsla när jag cyklar på den. Mycket skönare än de moderna sadlarna med gel, hål i mitten och andra moderniteter. Nyligen köpte jag en helt ny Brooks Swift, som iofs är lite mer slimmad, men vilken enorm skillnad! Den är hård och obekväm, klart att en redan insutten tjugo år gammal sadel är mycket skönare än en splitter ny oinsutten. Håller på för fullt att sitta in den för mina sittben. Så om 20 år har jag en perfekt insutten Swift med en enorm skön känsla. Bara att ha tålamod och vänta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.