Vems cykel sitter du på?

Roligare lördag har jag haft. Det var ju kalasväder med 25 grader och alla var ute och cyklade antingen i skogen eller på landsväg. Men inte jag. Irrade runt på Södermalm istället, gata upp och gata ner. Varenda språng, trappa, bro, cykelställ och park på cirka tre kvarters avstånd från Medborgarplatsen rekade jag imorse. I fyra timmar irrade jag omkring och försökte vara så metodisk som möjligt. Var inne i tre cykelbutiker där jag har blivit lite tjenis och bad dom hålla utkik. På Happymtb.org har många beklagat sig och de kommer hålla korpgluggarna öppna. Många har börjat ledsna på alla cykelstölder och den frustrationen kommer att göra det direkt ohälsosamt och smärtsamt att sitta på fel cykel ett tag framöver. Så tänk på vems cykel du sitter på. Egentligen.

Bilden visar hur min Peugeot såg ut senast i måndags. Ser du den, lägg beslag på den och kontakta mig. Hittelön utlovas.

En reaktion på ”Vems cykel sitter du på?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.