Alla goda ting äro två

Det är inte alltid tre är en enigheten, att alla goda ting äro tre. Det kan räcka med två. Vem har hört talas om tresamhet i ett par? Nej, just det, tvåsamhet är bra, två är tillräckligt. Två är att föredra.

Precis vad jag tyckte på dagens katt med namn Den Heliga Treenigheten. Benen orkade med att cykla alla tre varven runt stan, men skuldran och axeln gillade inte att sitta i framåtstupa läge. Körde ganska tungt på styrketräningen idag, särskilt vid utåtrotationen som jag körde i tre olika vinklar. Därför bröt jag dagens “tävling” efter två av tre varv. Istället käkade jag Voltaren och Snickers. En helig tvåenighet det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.