Felaktig kroppsuppfattning

Börjar bli en ny vana det här, att cykla in i träd. Förra veckan prasslade det i buskarna och jag kollade efter vad det var, utan att se att jag cyklade in i ett träd. Högerhanden kom ikläm mellan trädet och styret och slet av en massa hud på en knoge. Det blödde rätt bra. I tisdags måttade jag för dåligt, och rände in med axeln rakt i ett träd. Självklart med högeraxeln. Det gick bra, axeln ser dock ut som det varit med om en vildkatt en het natt. Underarmen ska vi inte tala om hur den ser ut.

I helgen var det dags igen. Stötte till ett träd med vänsterarmen rätt hårt och trodde jag skulle få världens blåmärke. Istället har jag fått ett stort rivsår på underarmen och alla frågar vad jag gjort med mina armar. Säger som det är, att jag måttar dåligt och tror att jag kan klämma mig mellan tätt stående träd.

Måste nog omvärdera min egen kroppsuppfattning. Jag tror att jag är smalare över axlarna än vad jag egentligen är. Får helt enkelt acceptera det faktum att jag är rätt så välbyggd över axlarna och ryggen, en snygg kille helt enkelt. Svårt att ta till sig, får jobba på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.