Floskeltoppen

– Vad har ni för tankar när ni hör det här, sätt er två och två och fundera
– Ta med de här tankarna hem och fundera på vad vi diskuterat

Många tankar på en gång. Mycket snack och liten verkstad. Det diskuteras och funderas över hur omorganisationen ska se ut och vad den kommer att betyda för oss. Den här gången – för förtielfte gången. Skeptikerna har varit med förr, vet att det brukar stanna vid diskussioner och tankeutbyte vid sådana här konferenser, sen går alla hem och gör som vanligt. Inklusive cheferna som ändå ska leda oss in i den nya organisationen.

Förr spelade vi floskelbingo på sådana här möten, men det var ingen idé, alla skulle iallafall fått bingo direkt. Det var så många fina ord på en gång, så många floskler och buzzwords, att jag fick floskelklåda. För att inte säga vilken allergiattack jag fick av ordet grupparbete…

En reaktion på ”Floskeltoppen”

  1. Själv höll jag på att gå i taket när hon föreslog att vi skulle sjunga den blomstertid nu kommer… Då hade jag tröttnat på att bli hunsad som en 9 åring i skolan… där vi skulle vara tysta… vi skulle jobba i grupp…

    Däcken åker med posten imorrn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.