Rekord i tårtkalas

Igår fick jag e-post från mitt hemförsäkringsbolag och de hade accepterat hela den summan som den gode Phil, aka Dr spoke, hade värderat min stulna Peugeot till. Redan förra veckan hade jag bestämt mig för att jag skulle ge honom en tårta för besväret, och idag när jag tog vilodag från styrketräningen, gjorde jag slag i saken. Irrade runt lite mellan Vanadisplan och Odenplan i jakten efter ett konditori, och hittade sedan Stinas Bageri strax bakom Cykling. Det blev en hallonmouse för sex personer och det borde räcka, tänkte jag. Fyra minuter senare hade de tre glufsat i sig hela tårtan! Tydligen var den garanterat både välkommen och god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.