För lite och för sällan

Klonen kommer med sina kloka funderingar. Förra helgen räknade han högt till sju cyklar i vardagsrummet (jaja, jag vet) och frågade “cyklar du inte på Pintan längre?”. Jag försökta med någon halvdålig ursäkt, men det kändes fel. Så idag tog jag Pintan till jobbet, och efter jobbet den vanliga vägen hem över Ekerö och Slagstafärjan. Efter bara fyra mil mellanlandade jag hos fröken M i Sköndal för smarrig och het tai- middag. Kan livet bli bättre, först cykla och sen bli gödd av en kompetent kvinna som lagar gudomlig mat? Tror jag ska fria.

4 reaktioner på ”För lite och för sällan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.