Inget bildminne längre

Äntligen hemma börjar vi packa upp, men först efter att den 13 dagar gamla mjölken blivit avpoleterad. När jag är i den fasen av uppackningen då bilder från kameran och mobilen ska föras över till datorn, blev det fel. Hittar inte kameran! Är helt säker på att jag packade ned den, men nu är den borta. Den kan ha trillat ut ur väskan på tåget från Strängnäs. Det var ingen speciell dyr kamera eller några speciell unika bilder, så det är ingen katastrof. Men det är inte likt mig att förlägga och glömma saker på det här sättet. Grymt pinsamt.

4 reaktioner på ”Inget bildminne längre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.