Solsting

Brukar alltid ha en huvudbonad på mig, även under hjälmen när jag cyklar. Men av någon outgrundlig anledning har jag varit barhuvad hela veckan i Malmköping. Troligen är det solsting jag åkt på, känner mig het och varm. Huvudvärktabletter hjälper inte, ligger bara i soffan å vilar. Men jag är inte ensam om krasslighetens tillstånd. Flera har varit sjuka i omgångar. Är det värmen eller är det fröken M:s bittermandel i kakan?

En reaktion på ”Solsting”

  1. Förlåt. Dax att erkänna nu. Mitt försök att sakteliga förgifta lägret verkar lyckas. Problemt är att jag glömde bort mig. Åt av kakan. Har en drahelvete elak huvudvärk.
    Jag är en värdelös förgifterska.

    Ska ägna kvällen åt “Nya gifthandboken i teori och praktik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.