Obekväm överraskning

Dags igen med indrällande ungar från alla håll och kanter. Mest gamla bekanta, men även några nya. Största chocken var när en kille dök upp för oss helt oanmäld till juniorlägret. Hans mamma hade betalat in lägeravgiften, sa han. Men det var inget som hade kommit till vår kännedom. Inte heller någon e-post om önskat deltagande hade vi fått. Jag är inte skrockfull, men det är lite obekvämt när folk dyker upp oanmälda. Särskilt när det gäller barn. Han skrevs in på stående fot i listan som deltagare nummer 13.

3 reaktioner på ”Obekväm överraskning”

  1. Jo, jag vet. Jag kände mig så oxå (välkommen alltså). Men håll med om att staketet blev vitt :p. Och du, samtalen kostade nästan ingenting 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.