Barndomens smatter

Med en kopp kaffe i handen stående under ett partytält förnimmer jag barndomen. De där regniga dagarna när vi satt utanför husvagnen och regnet smattrade på förtältets tak. Vi väntade på att regnet skulle sluta så vi kunde springa ut och leka på gräset. Nu väntar jag på att utforska kungsgravarna. Samma känsla som för trettio år sen, men med ett annat mål med väntan.

3 reaktioner på ”Barndomens smatter”

  1. Men varför var det mysigare när man var liten och det öste ner? Nu öser det ner här utanför mitt fönster och jag tycker inte ett dugg att det är mysigt.

    Jo, om jag hade varit barnfri och fick hångla kanske. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.