Inför trängselskatt för fixie

Det har blivit riktigt trendigt att köra fixie, men jag får väl erkänna att jag också hakade på den. Fast jag började köra fixie redan i senvintern innan det var med i radio, tv och tidningarna. Ser många fixie på stan varenda dag, men de är inte de gamla vanliga jag brukade se i våras. Utan helt nya ansikten som jag aldrig sett förut. Och de hälsar inte ens, vilket är ett tecken på att det är trendigt. Ett dåligt tecken.

Cykelpolo verkar bli nästa innegrej. Idag var vi tio stycken som spelade och då var det svårt att få ihop jämnt antal tremannalag. Så vi körde två femmannalag istället. Och det var trångt på planen, massa cyklar överall. Det blir ju hela tjugo (20) hjul, så det var svårt med passningspelet och målskottandet. Det blev en del krockar i vimlet, men jag hade mina knäskydd denna gång, vis av den smärtsamma erfarenhet från förra söndagen. Och det var tur jag hade knäskydden på mig, ramlade inte en enda gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.