Effektiv morgon

Det blev tyvärr bara fem mil på cykel igår. Trots det känner jag mig pigg idag. Jag har redan hunnit med en hel del hushållsbestyr:

 • käkat frukost (gör jag iofs varje morgon)
 • diskat (gör jag iofs varje vecka)
 • tvättat cykeln (sedan gårdagens snabbavspolning inte hjälpte)
 • skurat badrummet idag också (eftersom jag tvättade cykeln i badkaret idag)
 • tvättat i tvättstugan två kvarter bort
 • handlat igen (gör jag iofs nästan varje dag, se blogginlägg)

Nu är klockan strax efter nio och jag undrar vad jag nu ska göra? Möblera om, tapetsera, måla, bygga ut? Tror jag tar ännu en dubbel espresso i väntan.

8 reaktioner på ”Effektiv morgon”

 1. Jag har: Vaknat, druckit 2 stora glas vatten, fixat kaffe, kokat ägg, läst DN, skrivit handlingslista, varit och handlat, städat ugnen, funderat, torkat i badrummet, slängt skit från skafferiet, bloggat, tömt kameran på bilder, snackat i telefon, funderat, bloggat, funderat på mera kaffe…

  Nej, jag kommer inte. Din balkong = din städning.

 2. Titta på?
  Jag ska ner och röja i källarförrådet alldeles strax. Hämta grabben halv fyra. Åka till sigtuna på kalas. Åka till Märsta och hämta sambons kartonger. Åka hem. Inse att det är kväll och FAAAAAAN om jag inte hinner till 21:15!
  Sen är det en ny dag. Vardag.

 3. Du ser Bruse – folk måste läsa din blogg för att se hur mitt civiltillstånd ändras 😉

  Fresten så är din blogg mer levande nu när du svarar på kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.