Kaktjuven

Förra veckan var jag en eftermiddag ensam på kontoret, när jag hörde hur det rasslade till ute vid fikarummet. Tänkte inte så mycket på det, det kunde ju vara en kollega som kommit tillbaka eller städerskan som är sen. Men jag led av lätt lappsjuka så jag gick ut för att se om jag kunde slänga lite käft. Där står den vikarierande blonda och alltid leende vaktmästaren med en kaka i högsta hugg. Garvande kommenterande jag “aha, tagen med näven i syltburken”. Den minen fröken L visade var obetalbar.

För att skoja med henne lade jag förra fredagen några kakor på ett fat och ställde det i utfacket för posten. I måndags stod de kvar, men med en lapp “Men det är ju högst ohälsosamt! Trevlig helg /L“. Hon har verkligen inte svårt för att svara för sig, varken i skrift eller tal. Hon är rolig, skojsam, verbal, skrattar mycket och är riktigt snygg. Ikväll ska vi gå och se på fyrverkeriet tillsammans.

En reaktion på ”Kaktjuven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.